Nieuwe scooters

Bekijk hier de nieuwste modellen of kies in het menu 1 van de merken om direct naar de pagina van het gewenste merk te gaan.

Peugeot - Kisbee RS

De Kisbee RS is een zeer geslaagde uitvoering van comfort en sportiviteit. 
De combinatie van de kleuren Matt-Black met Gloss-Black, of helemaal in Ice White, en de felrode logo's geven de Kisbee RS de juiste sportieve look. De Kisbee RS heeft alle voordelen van het basis model Kisbee.De Kisbee RS voor de sportieve rijder. 

De Kisbee RS is leverbaar in 25 km/u en 45 km/u uitvoering.€ 1599,-
Inclusief BTW

Sym - Fiddle III

De sym fiddle III is nog geavanceerder dan ooit tevoren.

 Uitvoeringen: Black, White, Black/gold, White/red, Blue/white
€ 1999,-
Inclusief BTW

Peugeot - Tweet RS

De Tweet RS, voor iedereen die comfortabel wilt rijden, met de 16 inch wielen, maar een sportievere uitstraling zoekt. De Tweet RS combineert zijn elegant zuivere lijnen met de sportief mat zwarte kleur. De Tweet RS heeft dezelfde voordelen en eigenschappen als het basis model Tweet.

De Tweet RS is leverbaar in 25 km/u en 45 km/u uitvoering.€ 1999,-
Inclusief BTW

Sym - Symphony ST

De SYM Symphony ST voelt zich helemaal thuis in de stad. Door zijn verfijnde ontwerp en specifieke eigenschappen kan deze scooter makkelijk alle wegtypen aan. Wendbaarheid, comfortabel, veiligheid en zuinigheid staan centraal bij de Symphony ST en dat zorgt voor een geweldige rijervaring. Tevens is de Symphony ST Euro 3 gecertificeerd.

Uitvoeringen: Brown/Silver, Yellow, Blue
€ 2199,-
Inclusief BTW

Derbi - Senda SM X-treme

Deze oogverblindende stoere bromfiets met zijn moderne graphics is speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik. De DRD X-treme heeft een perfecte wegligging. De goed doseerbare remmen zorgen ervoor dat je onder alle omstandigheden de controle te hebben. De compleet nieuw ontworpen cockpit kap geeft samen met het strakke nieuwe voorspatbord net die agressieve uitstraling, zet die cross helm maar op en bewijs dat jij die coole rijder bent.

€ 3199,-
Inclusief BTW

Vespa - Primavera

De Nieuwste Vespa is de primavera,

met zijn ronde en elegante lijn is de vespa nog steeds de vespa zoals wij die kennen.

Maar vespa timmert ook flink aan de weg met de standaard opties die erbij geleverd worden,

Zoals led verlichting, digitaal dashboard, etc.

de primavera is leverbaar als 25 of 45 kilometer.Uitvoeringen: Nero vulcano, Midnight blue, Montebianco, creta senese Brown, azzurro marechiaro Blue
€ 3249,-
Inclusief BTW

Vespa - Sprint

Vespa heeft op de basis van de primavera ook een sprint gemaakt, wat houd dat precies in?

de sprint houd in dat er meegespoten binnenbeplating standaard bijgeleverd word en de koplamp heeft een sportievere uitstraling omdat deze vierkant is.

Doordat het chasis op basis van de primavera is verliest de sprint niets aan het rijgedrag.

 Uitvoeringen: nero lucido (zwart), monte bianco (wit), azzuro (blauw), rosso dragon (rood), giallo (geel)
€ 3349,-
Inclusief BTW

Derbi - senda SM DRD racing

De legendarische Derbi 2takt 50cc, the engine that drives your emotions. Het robuuste uiterlijk, de vloeistof gekoelde motor, het verbluffende vermogen,6 versnellingen. Allemaal eigenschappen die ‘bijdragen aan de kwaliteit van z’n prestaties. Kenmerkend voor de Senda DRD zijn o.a.; de aluminium achterbrug, de “pro-link” achtervering en de 260 mm remschijf voor, het ziet er niet alleen imposant uit, maar hij heeft ook een verbluffende remkracht, hiermee ben je verzekerd van succes op elk type ondergrond/terrein.€ 3599,-
Inclusief BTW

Derbi - Gpr 50 racing

De GPR50 is het perfecte model om vast kennis te maken met het echte motorrijden.De Derbi GPR50 2T is ontstaan uit de sportieve prestaties van de Derbi motorfiets de GPR125. Deze bromfiets heeft technische specialiteiten welke voorheen alleen beschikbaar waren voor de sportieve 125 cc motorfietsen. Hierdoor is de DERBI GPR50 2T uitzonderlijk in de categorie 50cc bromfietsen. De Derbi GPR50, is de jongste erfgenaam van de legendarische "Balas Rojas" familie, en valt op door zijn unieke eigenschappen.€ 3999,-
Inclusief BTW

Tomos - Standaard XL (Euro4) 25

-€ v.a. 1499,-
Inclusief BTW