AGM

Agm - star50

De AGM Star50 is voorzien van een 4-takt motor, met zijn lage instap is de star voor iedereen prettig te rijden. door 10inch wielen is de scooter ook zeer wendbaar, iemand meenemen? ook geen probleem bij deze ster onder de AGM scooters.

Als 25km of 45km te verkrijgen.Uitvoeringen: zwart/wit, wit, rood/zwart
€ 1149,-
Inclusief BTW

agm - sp50

Trendy, hip maar vooral compact en zuinig. Dat zijn de kenmerken van de nieuwe agm SP50. Een scooter waar niet alleen de jeugd mee wegloopt! Zijn betrouwbare 4-takt techniek is tevens goed voor vele kilometers tussen woon- en werkadres.

Uitvoeringen: bruin, donkerblauw, mat antraciet, rood, wit
€ 1149,-
Inclusief BTW

Agm - star50 pimpstyle

De AGM Star50 is voorzien van een 4-takt motor, met zijn lage instap is de star voor iedereen prettig te rijden. door 10inch wielen is de scooter ook zeer wendbaar, iemand meenemen? ook geen probleem bij deze ster onder de AGM scooters. De pimpstyle is in andere opvallende kleurencombinaties.

Als 25km of 45km te verkrijgen.Uitvoeringen: creme/grijs, creme/groen, creme/terra, rood/wit
€ 1149,-
Inclusief BTW

Agm - new flash

De new flash is de ideale 4-takt stadscooter met zijn ronde vormen is het een mooi retro model.

Hij is compact maar toch ook weer zeer geschikt om met z'n tweeen te rijden.

Als 25km of 45km te verkrijgen.Uitvoeringen: zwart, mat antraciet, creme, bruin, blauw
€ 1179,-
Inclusief BTW

Agm - vx50

Deze Agm is voorzien van een 4-takt motor, met zijn strakke urban look maar toch ook elegante lijn is dit echt een eyecatcher. ook zijn er vele accessoires te krijgen voor de VX50 denk aan windscherm, rekjes, tassen, en als klap op de vuurpijl ook nog verschillende soorten zadels. en dit allemaal voor een zeer angename prijs.

Als 25km of 45km te verkrijgen.Uitvoeringen: wit, legergroen, metallic bruin, zilver, mat antraciet
€ 1329,-
Inclusief BTW

Agm - vx50S

Deze Agm is voorzien van een 4-takt motor, met zijn strakke urban look maar toch ook elegante lijn is dit echt een eyecatcher. ook zijn er vele accessoires te krijgen voor de VX50s denk aan windscherm, rekjes, tassen, en als klap op de vuurpijl ook nog verschillende soorten zadels. en dit allemaal voor een zeer angename prijs.

Als 25km of 45km te verkrijgen.Uitvoeringen: pantone blauw, rood, oranje, donkerblauw, brons
€ 1399,-
Inclusief BTW

agm - caferacer

De rebel uit de agm collectie, de Caferacer50. Een bromfiets zoals de bromfiets ooit bedacht is. De grote tank in combinatie met de moderne 4-takt techniek is goed voor heerlijk cruisen en maakt ook lange ritten mogelijk. Dus pak je leren jack van de kapstok en enjoy the ride!

€ 1649,-
Inclusief BTW