Aprilia

Aprilia - SR 50 R

SR 50: de legende rijdt, en het wordt nog beter. Per jaar! Toen de SR 50 voor het eerst uitkwam, was het al een klasse apart. De "Sport Scooter" categorie is er speciaal voor uitgevonden.
Nu is de SR 50 voorzien van een agressief nieuw ontwerp, geïnspireerd door de RSV Factory, maar er is meer aan de hand dan stijl! De SR 50 is voorzien van talloze technische oplossingen direct afgeleid van Aprilia's 'world-beating maxi, om je de top in apparatuur en het hoogste niveau van actieve veiligheid te laten ervaren. Met geavanceerde technologie, een legendarische naam, en gegarandeerde prestaties, is de SR voorbestemd om het Aprilia succesverhaal voort te zetten.


Uitvoeringen: Bianco, Nero, Blue Dream, SBK Replica, Rosso Fluo
€ 2699,-
Inclusief BTW

Aprilia - RS4 50 2t

De RS4 50 laat jonge enthousiastelingen profiteren van het maximale niveau van technologische innovatie, chassis efficiency, actieve veiligheid en kwaliteit van de componenten. Ze behoort - niet alleen vanuit een styling oogpunt - in dezelfde reeks van uiterst hoge performance Italiaanse motorfietsen, waarin de Aprilia RSV4 bekend staat als buitengewone fiets die twee wereldtitels veroverde in het 2010 Superbike seizoen.Uitvoeringen: SBK Replica, Racing White, Racing Black
€ 3859,-
Inclusief BTW