Sym

Sym - Orbit II

Met de Orbit II heb je een multifunctionele scooter met een goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. De 12” wielen creëren een perfecte wegligging. De 4-takt motor zorgt voor een stille en milieuvriendelijke aandrijving.
(4-takt, 25 of 45 km/h, ook als 125cc motorscooter).

Uitvoeringen: Black, White, Dust Grey
€ 1459,-
Inclusief BTW

Sym - X-pro

SYM levert een breed gamma scooters waaronder ook modellen voor professioneel gebruik.
De X-Pro 50 is een speciaal ontwerp voor zakelijk gebruik. Bezorgen van post, lunches of als servicescooter,  de SYM Xpro staat voor u klaar!

De X-Pro 50 is duidelijk berekend op zijn taak. Een scooter waarbij SYM goed gekeken heeft voor welke doeleinden hij wordt ingezet. Daarnaast kan men vertrouwen op een betrouwbaar en zuinig motorblok dat zorgt voor lage kosten per kilometer. (4 takt, 25 of 45 km/h)Uitvoeringen: Black, White
€ 1659,-
Inclusief BTW

Sym - Fiddle II

De Fiddle II straalt elegantie en klasse uit en heeft een krachtige 4-takt motor, waardoor de scooter snel en goed wendbaar is. Pluspunten van de Fiddle II: een ruime scooter met veel bergruimte onder het tweepersoonszadel. (4-takt, 25 of 45 km/h, ook als 125cc motorscooter).Uitvoeringen: Black, Matt brown, Matt grey, Night blue, Red
€ 1699,-
Inclusief BTW

Sym - Jet4

Heerlijk toeren met de custom SYM Jet 4, het sportieve model van SYM. Kies voor het originele design van de koplamp en het digitale dashboard. Met het 13” voorwiel met daarop de ‘wave’ remschijf wordt extra veiligheid verzekerd. De SYM Jet 4 is uitgerust met een 4-takt lange slag motor voor krachtig en soepel rijgedrag. Eventueel ook 2-takt.


Uitvoeringen: Blue/White, Black/White, Red/White
€ 1799,-
Inclusief BTW

Sym - Allo

Hou je van stadsritjes en lekker cruisen? Dan is het met de SYM Allo heerlijk rijden, want met de lange slag motor rijdt de scooter krachtig en soepel.
De SYM Allo heeft robuuste en stoere vormen, die zijn afgewerkt in chroom. Door het trendy uiterlijk, goed zitcomfort en de flexibiliteit van de SYM Allo krijg je een onuitwisbare rijervaring.
Maak je SYM Allo uniek met de uitgebreide accessoires lijn en bepaal zo je eigen stijl.


Uitvoeringen: Black, white, coffee brown, grey
€ 1799,-
Inclusief BTW

Sym - Symphony SR

Wil je comfortabel genieten van lange afstanden rijden, dan kan dat met de custom SYM Symphony SR met zijn 16” wielen en moderne styling. De 4-takt motor zorgt voor een soepel en aangenaam rijgedrag, ook bij een laag toerental.
De SYM Symphony SR heeft een stoere voorkant en luchtinlaten in de achterschermen. De schijfremmen voor en achter zorgen voor optimale veiligheid.
Met een klein of groot windscherm kun je je SYM Symphony voorzien van de gewenste accessoire en de SYM Symphony SR kan zelfs worden voorzien van een pizzaboxdrager.


Uitvoeringen: Grey, White
€ 1799,-
Inclusief BTW

Sym - Mio

De populaire SYM MIO scooter met zijn karakteristieke retro uitstraling en moderne look is een echte stijlvolle imagomaker.

De SYM MIO heeft o.a. een led achterlicht, handsfree tankdop bediening en startonderbreker. De opengewerkte aluminium velgen maken deze SYM MIO nog flitsender. De lange slag motor geeft de SYM MIO een soepel en krachtig rijgedrag.

Door de diverse kleurencombinaties en accessoires kun je naar eigen smaak jouw MIO kiezen.

Leverbaar in 25 km/u en 45 km/u uitvoering.Uitvoeringen: wit, Black/red, golden moccha, matt: white/brown
€ 1899,-
Inclusief BTW

Sym - Fiddle III

De sym fiddle III is nog geavanceerder dan ooit tevoren.

 Uitvoeringen: Black, White, Black/gold, White/red, Blue/white
€ 1999,-
Inclusief BTW

Sym - Symphony ST

De SYM Symphony ST voelt zich helemaal thuis in de stad. Door zijn verfijnde ontwerp en specifieke eigenschappen kan deze scooter makkelijk alle wegtypen aan. Wendbaarheid, comfortabel, veiligheid en zuinigheid staan centraal bij de Symphony ST en dat zorgt voor een geweldige rijervaring. Tevens is de Symphony ST Euro 3 gecertificeerd.

Uitvoeringen: Brown/Silver, Yellow, Blue
€ 2199,-
Inclusief BTW