Yamaha

Yamaha - JogRR

Op zoek naar wat extra spanning? Dankzij de vloeistofkoeling geeft de JogRR niet alleen meer vermogen maar tevens een aanzienlijke hoger koppel. Kortom: de JogRR is één grote adrenalinebom. Met zoveel vermogen wilt u ook meer stabiliteit en wendbaarheid om echt het meeste uit de motor te kunnen halen. Geen probleem, dankzij het speciale chassis, de lichtgewicht constructie, de achtervering in race-uitvoering, de grote 12-inch aluminium wielen, de banden met extra veel grip en de betrouwbare schijfrem vóór. Natuurlijk moet uw scooter ook een geweldige uitstraling hebben: het supersportieve kuipwerk met speciale striping en instrumentenpaneel lijken zo van het circuit te komen. Neem uw vrienden mee; ze zullen onder de indruk zijn.Uitvoeringen: Competition White, Competition White/Red, Midnight Black/Red, Midnight Black/Army
€ 2099,-
Inclusief BTW

Yamaha - Aerox R

Rijden met de Aerox R is één en al sensatie. Met zijn uitgesproken sportieve uitstraling, ontleend aan Yamaha’s R-serie, is de Aerox R de sportiefste 50cc-scooter.
Bent u op zoek naar de ultieme acceleratie? Dat is afkomstig van de krachtige vloeistofgekoelde 50cc-tweetaktmotor. Dankzij het stijve chassis is de Aerox R super wendbaar. Terwijl de fijn afgestelde vering ieder wegdek absorbeert zorgen de krachtige koplampen van de Aerox’s voor een indrukwekkende verschijning.
De kleur, vormgeving en instrumenten bewijzen het, de Aerox R straalt één en al sportiviteit uit.Uitvoeringen: Blue, White/Black, Matt Black
€ 2799,-
Inclusief BTW

Yamaha - Neo's 4t

Neo’s staat voor stijl, gemak en betrouwbaarheid. Mede dankzij de verfijnde brandstofinjectie heeft de Neo’s 4 een nog lagere CO2-uitstoot en is deze extreem zuinig met brandstof. Tel daarbij op de lage zithoogte, de grote 12 inch wielen, de Ø 190 mm remschijf voor en het slimme UBS remsysteem (Unified Brake System **) en u rijdt met een vertrouwd gevoel behendig door het verkeer.
De Neo’s 4 is volop voorzien van stijlvolle details, zoals een LCD-instrumentenpaneel met blauwe verlichting en lichtmetalen wielen. Elegant, vloeiend kuipwerk biedt bescherming tegen de elementen. Dankzij het ruime ontwerp kunnen passagiers comfortabel meerijden op het luxueuze zadel met solide handgrepen. Naast het afsluitbare opbergvak onder het zadel, dat voldoende ruimte biedt voor een helm, is er ook een handige bagagehaak om extra tassen mee te nemen.
** Unified Brake System: Wanneer u de linker remhendel intrekt, heeft niet alleen de achterrem een volledige remmende functie maar wordt ook de voorrem deels bekrachtigd. Voor maximale remkracht dient u gelijktijdig zowel de linker- als de rechter remhendel in te trekken. De Neo’s 4 25km uitvoering is niet leverbaar met Unified Brake System.Uitvoeringen: Frozen Titanium, White, Midnight Black
€ 2899,-
Inclusief BTW

Yamaha - TZR50

Fictie of realiteit? Hoe ziet de supersportmachine die u altijd al had willen hebben eruit? Lijkt die op een topmodel uit de supersportklasse, met het design van een echte racemachine?
De TZR50 is uw opstap naar de echte racesensatie. Wat heeft de TZR50 te bieden? Deze machine heeft de kracht van een vloeistofgekoelde 2-takt 50cc-motor, een trefzekere 6-versnellingsbak, groot formaat gietwielen en een voor- en achterwielophanging in supersportstijl. Daarnaast is hij messcherp en sportief in de bochten en heeft hij een sensationele wegligging. En dan is er nog de remkracht die u van een supersportieve machine zou verwachten.
U hoeft uw fantasie niet te gebruiken: ervaar hetzelf.


Uitvoeringen: Absolute White, Blue
€ 3299,-
Inclusief BTW