Occasions

Een goede occasion is een prima alternatief op een nieuwe scooter. Het grote voordeel van een occasion ten opzichte van een nieuwe scooter is natuurlijk dat de aanschafprijs aanzienlijk lager ligt. Het zijn scooters die al gebruikt zijn maar bij Dejo Werkplaats helemaal klaargemaakt worden voor een tweede leven. Zo is bij ons de standaard dat alle occasions vóór levering een grote beurt hebben gehad en daarom geven wij ook zonder zorgen 3 maanden garantie op elke occasion (tenzij anders aangegeven).

Sym - Fiddle II

25km-4takt

De Fiddle II is tegenwoordig een van de bekenste Sym modellen. Dit komt hoofdzakelijk door de stijlvolle looks en kwalitatieve motor. Deze Sym komt uit bouwjaar 2012 en heeft 11278km op de teller. De Fiddle II word geleverd met hoog windscherm, grote beurt en 3 maanden garantie.


Peugeot - Viva3

25km-4takt

De Peugeot New Viva City is een van de ruimste scooters qua begageruimte. De Viva3 komt uit 2012 en mag de Amsterdamse mileuzone nog in en heeft slechts 9337km gereden. Deze Peugeot word geleverd met hoog windscherm, grote beurt en 3 maanden garantie.


Yamaha - Neo's

25km-4takt

De Neo's is motorisch gezien een van de beste scooters ooit gemaakt, dit komt hoofdzakelijk door de super efficiente injectie motor. Het bouwjaar van deze top scooter is 2012 en heeft 16878km op de teller. De Yamaha word geleverd met grote beurt, dit wil zeggen dat je minimaal 4000km geen onderhoudskosten hebt. Ook krijgt u 3maanden garantie.


Sym - Symply

25km-4takt

Deze Sym uit bouwjaar 2015 heeft slechts 6429km op de teller. Dit wil zeggen dat je met deze scooter nog vele jaren rijplezier voor de boeg hebt. De Symply geleverd met alle gemakken van dien, zo zit er een hoog windscherm en beenkleed op, ook word deze scooter geleverd met een grote beurt en 3 maanden garantie.


Piaggio - Liberty

25km-4takt

Deze jonge Piaggio komt uit bouwjaar 2016 en is dus ruimschoots geschikt voor de Amsterdamse mileuzone. Met een kleine 11000km heeft u van deze top scooter nog jaren plezier. De Libertyword geleverd met origineel windscherm, 3 maanden garantie en een grote beurt.


Piaggio - Liberty

25km-4takt

De Piaggio Liberty is een van de meest bekende Italiaanse scooter modellen ter wereld. Deze Liberty heeft slechts 8090km op de teller en komt uit bouwjaar 2016. De Piaggio word geleverd met grote beurt, 3maanden garantie en origineel hoog windscherm.


Kymco - People S

25km-4takt

De People S is een van de ruimste scooters in zijn klasse. Deze Kymco komt uit bouwjaar 2014 en is dus geschikt voor de Amsterdamse mileuzone. Deze People s word geleverd met grote beurt, hoog windschermen 3 maanden garantie.
Sym - Fiddle III

25km - 4takt

De Sym Fiddle III is een ruime en vooral comfortable scooter. Deze Fiddle III komt uit bouwjaar 2015 en heeft slechts 5127km op de teller staan. De Sym Fiddle III word geleverd met drager voor een eventuele koffer, windscherm, grote beurt en 3 maanden garantie.


Scomadi - Tourismo Leggera

25KM 4-takt

De Scomadi Tourismo Leggera is een apart model geinspireerd op de Lambretta uit de jaren 60.
Deze mooie retro scooter uit 2014 heeft slechts 349Km op de teller. Daarnaast word de Scomadi geleverd met hoog windscherm en 3 maanden garantie.