Occasions

Een goede occasion is een prima alternatief op een nieuwe scooter. Het grote voordeel van een occasion ten opzichte van een nieuwe scooter is natuurlijk dat de aanschafprijs aanzienlijk lager ligt. Het zijn scooters die al gebruikt zijn maar bij Dejo Werkplaats helemaal klaargemaakt worden voor een tweede leven. Zo is bij ons de standaard dat alle occasions vóór levering een grote beurt hebben gehad en daarom geven wij ook zonder zorgen 3 maanden garantie op elke occasion (tenzij anders aangegeven).

Sym - Symphony SR

45km-4takt
De Symphony SR mag qua uiterlijk misschien betere dagen hebben gezien, maar motorisch is deze Sym nog in top staat. Dit is de perfecte scooter wanneer je opzoek bent naar kwaliteit maar niet al te veel budget tot je beschikking hebt. De Symphony word geleverd met grote beurt en 3 maanden garantie.


Peugeot - Django

25km-4takt
De Django is het luxe model uit de range van Peugeot. Dit ervaar je door de stijlvolle looks, comfortabele zitting en in de ruime opslag. De pegeot Django is de ultieme scooter voor zomerse dagen naar het strand maar ook als woon werk vervoer. Deze prachtige Peugeot komt uit bouwjaar 2015 en heeft slechts 9552 kilometer op de teller. De Django word geleverd met extra led verlichting voor, antirrobos slot, grote beurt en 3 maanden garantie.

Piaggio - Zip

25km-4takt
De Zip is een van de bekendste modellen uit de range van Piaggio, dit komt hoofdzakelijk door het compacte voormaat wat deze scooter handzamer maakt dan andere. Deze Piaggio komt uit bouwjaar 2014 en heeft slechts 3250km gelopen. De Zip word geleverd met verlengde achterdrager, vespa koffer, antirrobos slot, grote beurt en 3 maanden garantie.


Peugeot - New Viva City

45km-4takt
Als het op bagageruimte aankomt is de New Viva de ruimste in zijn klasse, want naast de al zeer ruime buddy heeft deze Peugeot ook nog een extra bagageruimte achter de voorkap. Hiernaast is het natuurlijk ook nog mogelijk een koffer achter op de verlengde bagagedrager te plaatsen. Deze knappe brommer komt uit bouwjaar 2015 en mag hierdoor de aankomende jaren gewoon nog in Amsterdam blijven rijden. De Peugeot Viva City word geleverd met grote beurt, nieuwe uitlaat, hoog windscherm, verlengde achterdrager en 3 maanden garantie.


Yamaha - Neo's

25km-4takt

De Neo's is motorisch gezien een van de beste scooters ooit gemaakt, dit komt hoofdzakelijk door de super efficiente injectie motor. Het bouwjaar van deze top scooter is 2012 en heeft 16878km op de teller. De Yamaha word geleverd met grote beurt, dit wil zeggen dat je minimaal 4000km geen onderhoudskosten hebt. Ook krijgt u 3maanden garantie.


Sym - Fiddle III

25km - 4takt

De Sym Fiddle III is een ruime en vooral comfortable scooter. Deze Fiddle III komt uit bouwjaar 2015 en heeft slechts 5127km op de teller staan. De Sym Fiddle III word geleverd met drager voor een eventuele koffer, windscherm, grote beurt en 3 maanden garantie.


Scomadi - Tourismo Leggera

25KM 4-takt

De Scomadi Tourismo Leggera is een apart model geinspireerd op de Lambretta uit de jaren 60.
Deze mooie retro scooter uit 2014 heeft slechts 349Km op de teller. Daarnaast word de Scomadi geleverd met hoog windscherm en 3 maanden garantie.