AGM

agm - sp50

Trendy, hip maar vooral compact en zuinig. Dat zijn de kenmerken van de nieuwe agm SP50. Een scooter waar niet alleen de jeugd mee wegloopt! Zijn betrouwbare 4-takt techniek is tevens goed voor vele kilometers tussen woon- en werkadres.

Uitvoeringen: bruin, donkerblauw, mat antraciet, rood, wit
€ 1179,-
Inclusief BTW

Agm - new flash

De new flash is de ideale 4-takt stadscooter met zijn ronde vormen is het een mooi retro model.

Hij is compact maar toch ook weer zeer geschikt om met z'n tweeen te rijden.

Als 25km of 45km te verkrijgen.Uitvoeringen: zwart, mat antraciet, creme, bruin, blauw
€ 1199,-
Inclusief BTW

Agm - vx50

Deze Agm is voorzien van een 4-takt motor, met zijn strakke urban look maar toch ook elegante lijn is dit echt een eyecatcher. ook zijn er vele accessoires te krijgen voor de VX50 denk aan windscherm, rekjes, tassen, en als klap op de vuurpijl ook nog verschillende soorten zadels. en dit allemaal voor een zeer angename prijs.

Als 25km of 45km te verkrijgen.Uitvoeringen: wit, legergroen, metallic bruin, zilver, mat antraciet
€ 1379,-
Inclusief BTW

Agm - vx50S

Deze Agm is voorzien van een 4-takt motor, met zijn strakke urban look maar toch ook elegante lijn is dit echt een eyecatcher. ook zijn er vele accessoires te krijgen voor de VX50s denk aan windscherm, rekjes, tassen, en als klap op de vuurpijl ook nog verschillende soorten zadels. en dit allemaal voor een zeer angename prijs.

Als 25km of 45km te verkrijgen.Uitvoeringen: pantone blauw, rood, oranje, donkerblauw, brons
€ 1379,-
Inclusief BTW

Agm - VX50 Euro4

Ook de VX50 is vanaf heden verkrijgbaar met een schonere Euro4 motor.

Het klassieke en gracieuze voorkomen van de VX50 maken deze scooter tot een echte blikvanger. Leverbaar in chique glanzende kleuren en in stoere matte tinten. Uiteraard is deze trendy scooter leverbaar in 25 km/h en 45 km/h uitvoering.€ 1549,-
Inclusief BTW

Agm - Devil

Na een fantastische lancering van de rebelse Caferacer50 Base en Caferacer50 Luxury is het nu tijd voor het diabolische broertje. De agm Devil is met zijn 18 inch wielen en matzwarte kleur een lust voor het oog.
Are you going to play with the Devil?

€ 1599,-
Inclusief BTW