Yamaha

Yamaha - Neo's 4t

Neo’s staat voor stijl, gemak en betrouwbaarheid. Mede dankzij de verfijnde brandstofinjectie heeft de Neo’s 4 een nog lagere CO2-uitstoot en is deze extreem zuinig met brandstof. Tel daarbij op de lage zithoogte, de grote 12 inch wielen, de Ø 190 mm remschijf voor en het slimme UBS remsysteem (Unified Brake System **) en u rijdt met een vertrouwd gevoel behendig door het verkeer.
De Neo’s 4 is volop voorzien van stijlvolle details, zoals een LCD-instrumentenpaneel met blauwe verlichting en lichtmetalen wielen. Elegant, vloeiend kuipwerk biedt bescherming tegen de elementen. Dankzij het ruime ontwerp kunnen passagiers comfortabel meerijden op het luxueuze zadel met solide handgrepen. Naast het afsluitbare opbergvak onder het zadel, dat voldoende ruimte biedt voor een helm, is er ook een handige bagagehaak om extra tassen mee te nemen.
** Unified Brake System: Wanneer u de linker remhendel intrekt, heeft niet alleen de achterrem een volledige remmende functie maar wordt ook de voorrem deels bekrachtigd. Voor maximale remkracht dient u gelijktijdig zowel de linker- als de rechter remhendel in te trekken. De Neo’s 4 25km uitvoering is niet leverbaar met Unified Brake System.€ 2899,-
Inclusief BTW

Yamaha - Aerox 4

Geen enkele 50cc scooter biedt meer rijplezier. Ervaar keer op keer de ware rijsensatie. Met de Aerox 4 gaat er een compleet nieuwe wereld voor u open. Alles is mogelijk.

Draai het gas open en voel hoe gretig de krachtige viertaktmotor reageert. Zijn buizenframe en de hydraulische voorvork staan garant voor sportieve rijeigenschappen en nauwkeurig bochtenwerk. De lichtgewicht 5-spaaks aluminium velgen met de 190 mm remschijven zijn niet alleen cool om te zien, maar hebben wel degelijk een functie.

Dit alles in combinatie met zijn aerodynamische supersport design kuipwerk maakt de Aerox 4 tot de coolste 50cc scooter die we ooit hebben gemaakt. Het leven is één grote uitdaging! Dus trek erop uit en ga los.€ 3399,-
Inclusief BTW