Occasions

Een goede occasion is een prima alternatief op een nieuwe scooter. Het grote voordeel van een occasion ten opzichte van een nieuwe scooter is natuurlijk dat de aanschafprijs aanzienlijk lager ligt. Het zijn scooters die al gebruikt zijn maar bij Dejo Werkplaats helemaal klaargemaakt worden voor een tweede leven. Zo is bij ons de standaard dat alle occasions vóór levering een grote beurt hebben gehad en daarom geven wij ook zonder zorgen 3 maanden garantie op elke occasion (tenzij anders aangegeven).

Sym - Symphony SR

4takt-25km

De Symphony SR rijd zeer comfortable dit komt door de grote 16 inch wielen en ruime zitting. De SR is een ideale scooter wanneer je vaak met twee personen rijd. Deze Sym komt uit bouwjaar 2014 en mag hierdoor gewoon nog de Amsterdamse milieuzone in. Met slechts 7269 op de teller heb je nog heel wat kilometers voor de boeg. De Symphony word geleverd met grote beurt en 3 maanden garantie.


Tomos - Standard

2Takt-25km

De Tomos is hoogstwaarschijnlijk een van de bekenste 2takt brommers, dit komt hoofdzakelijk door het bekende fietsachtige design. Hoewel de Standard een 2takt is mag deze nog wel in Amsterdam rijden aangezien deze slechts 1 jaar oud is. Met minder dan 700km op de teller is deze brommer zo goed als nieuw. De Tomos word geleverd met grote beurt en 3 maanden garantie.


Sym - Mio

25km-4Takt

De compacte Sym Mio is een ideale scooter voor in de drukke stad. Door zijn formaat manoeuvreer je gemakkelijk door het verkeer en kan je hem overal kwijt. Deze Sym is slechts 2 jaar oud namelijk 2016 en heeft slechts 4349 kilometer op de teller staan. De Mio is meer dan compleet deze top scooter word geleverd met origineel hoog windscherm met gravering, petroline alarm, grote beurt en 3 maanden garantie.


Sym - Tonik

25km-4Takt

De Tonik is door zijn compacte formaat een ideale scooter voor in de stad. Het bouwjaar van deze Sym is 2016 hierdoor mag hij gewoon nog in de milieuzone rijden. De kilometer stand staat op 5350 dus de Tonik heeft er nog heel wat voor de boeg. Deze scooter word geleverd met windscherm, grote beurt en 3 maanden garantie.


Honda - Vision

45km-4Takt

De Vision is een van de bekenste scooters ooit door Honda gemaakt. Wat deze scooter onderscheid van andere is het zeer geadvanceerde injectie systeem, hierdoor rijd deze scooter zeer zuinig. De honda komt uit bouwjaar 2013 en heeft maar 3252 kilometer gereden, dit is zeer weinig. Deze top scooter word geleverd met petroline alarm, grote beurt en 3 maanden garantie.


Sym - Fiddle II

25km-4Takt

De Fiddle II is een van de meest verkochten scooters van Nederland. Dit komt door zijn simpele maar stijlvolle looks en de juiste prijs kwaliteit verhouding. Deze Fiddle II komt uit bouwjaar 2012 en heeft slechts 6677 kilometer gereden. Door het gunstige bouwjaar mag er met deze scooter nog gewoon gereden worden in Amsterdam. De Sym word geleverd met windscherm, grote beurt en 3 maanden garantie.


Sym - Fiddle II

25km-4Takt

De Fiddle II is zeer waarschijnlijk een van de populairste modellen van Sym, dit komt hoofdzakelijk door zijn stijlvolle looks en rijcomfort. Deze Sym komt uit bouwjaar 2017 en heeft slechts 2566 kilometer gereden. De Fiddle word geleverd met antirroboslot, toerenbegrenser, grote beurt en 3 maanden garantie.


Kymco - People S

24km-4Takt

De People S is een van de bekendste modellen uit de range van Kymco, helaas is deze vanaf heden niet meer in Nederland beschikbaar. Gelukkig hebben wij deze zeer knappe occasion staan. De Kymco komt uit bouwjaar 2011 en mag hierdoor gewoon nog in Amsterdam rijden. Deze People S word geleverd met antirrobosslot, grote beurt en 3 maanden garantie.


Peugeot - Django

25km-4takt
De Django is het luxe model uit de range van Peugeot. Dit ervaar je door de stijlvolle looks, comfortabele zitting en in de ruime opslag. De pegeot Django is de ultieme scooter voor zomerse dagen naar het strand maar ook als woon werk vervoer. Deze prachtige Peugeot komt uit bouwjaar 2015 en heeft slechts 9552 kilometer op de teller. De Django word geleverd met extra led verlichting voor, antirrobos slot, grote beurt en 3 maanden garantie.

Piaggio - Zip

25km-4takt
De Zip is een van de bekendste modellen uit de range van Piaggio, dit komt hoofdzakelijk door het compacte voormaat wat deze scooter handzamer maakt dan andere. Deze Piaggio komt uit bouwjaar 2014 en heeft slechts 3250km gelopen. De Zip word geleverd met verlengde achterdrager, vespa koffer, antirrobos slot, grote beurt en 3 maanden garantie.


Yamaha - Neo's

25km-4takt

De Neo's is motorisch gezien een van de beste scooters ooit gemaakt, dit komt hoofdzakelijk door de super efficiente injectie motor. Het bouwjaar van deze top scooter is 2012 en heeft 16878km op de teller. De Yamaha word geleverd met grote beurt, dit wil zeggen dat je minimaal 4000km geen onderhoudskosten hebt. Ook krijgt u 3maanden garantie.


Sym - Fiddle III

25km - 4takt

De Sym Fiddle III is een ruime en vooral comfortable scooter. Deze Fiddle III komt uit bouwjaar 2015 en heeft slechts 5127km op de teller staan. De Sym Fiddle III word geleverd met drager voor een eventuele koffer, windscherm, grote beurt en 3 maanden garantie.


Scomadi - Tourismo Leggera

25KM 4-takt

De Scomadi Tourismo Leggera is een apart model geinspireerd op de Lambretta uit de jaren 60.
Deze mooie retro scooter uit 2014 heeft slechts 349Km op de teller. Daarnaast word de Scomadi geleverd met hoog windscherm en 3 maanden garantie.