Zakelijk rijden

Bent u zelfstandig ondernemer? Overweeg dan een scooter zakelijk aan te schaffen. Er zitten voor ondernemers veel voordelen aan het zakelijk scooterrijden. Niet alleen voedselbezorgende bedrijven hebben veel voordeel van een scooter. Makelaars die voor een bezichtiging of andere reden naar een pand moeten, een schoenenzaak die een maatje 43 van de ene vestiging naar de andere moet brengen. Niet echt situaties waarbij gedacht wordt aan transport met een scooter terwijl dit toch echt de efficiëntste manier is.

Met de scooter behoort een file tot verleden tijd net als parkeerkosten. Ook de vaste lasten voor een scooter zijn reden om deze te verkiezen boven de auto. Gemiddeld moet u denken aan een maandlast van 20,- in geval van een diefstal verzekering want van wegenbelasting is geen sprake.
 

Uiteraard is de prijs van een scooter belast met 21% btw op de factuur maar bij een scooter is geen sprake van BPM of bijtelling. Geen administratie vereist dus. Veel zakelijke rijders gingen u voor en kochten een scooter bij Dejo Amsterdam. 

Ook kunnen wij uw scooter in de stijl van uw bedrijf leveren door bijvoorbeeld bestickering van uw bedrijfslogo. Bezoek onze showroom op de Bilderdijkstraat 62 voor meer informatie.